18.6.2014

Blondy

Blondy on lähemmäs 20 vuotias vanha norjanvuonohevos-tamma mamma. Tänään pääsin ekaa kertaa testailemaan sitä!
Se on hirmu reipas ja ihana, paksu palloponi. :D Blondy on tosi taitava, ja sillä on aikaisemmin hypätty jotain metriä kuulemma, jos oikein muistan. Kouluakin se osaa hienosti, ja tänään pistelikin tosi kauniisti menemään!

Kumma kyllä, tuollaisestakin pallosta lähtee liikettä. Sen askeleet olivat ihanat istua, ja laukassa olisi voinut keinua ties kuinka kauan.
En tehnyt mitään ihmeellistä, otin muutamia lisäyksiä, ja voltteja. Lähinnä tutustuin hevoseen, ja siihen miten se toimii. Tällä ratsastelen mielelläni jatkossakin! Treenikaveriksi siitä ei varmaan mulle ole, mutta aina silloin tällöin voisin hyvin mennä yksikseni.

Alhaalla on myös pieni videokooste!




huomaatte kuskin ilmeestä kuinka yllättynyt olin - positiivisesti!

... hymy jatkui ja jatkui.







hieno mamma!



7 kommenttia:

  1. Oon vähän pihalla että missä käyt tällä hetkellä ratsastamassa? Missä töissä ja onko sulla omaa/vuokrahevosta? Ja käytkö tunneilla kuinka usein? Ihan sairaan kivoja kuvia muuten tällä kertaa! Ihanan värikkäitä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis käyn Ida Varjon tallilla ratsastamassa sen hevosia ja poneja, siinä samalla valmentautumassa ja kisaamassa niillä. Mulla ei ole enää omaa eikä vuokrahevostakaan. Käyn ratsastamassa/itsenäisesti kaksi kertaa viikossa. Kiitos! :)

      Poista
    2. * ratsastamassa itsenäisesti/tunneilla

      Poista
  2. Onko toi kanssa sen Idan hevonen vai kenen?
    Röllikin on aivan ihana.

    VastaaPoista
  3. Niin tarkotin sitä Metsäkylässä asuvaa Rölli söpöläistä.

    VastaaPoista

kirjota kirjota! ;)