29.3.2015

Video ja kuulumisia


Eipä ole minustakaan vähään aikaan kuulunut...
Bagira muutti perjantaina takaisin Metsäkylään remontin valmistuttua. Tiistaina sillä kävi kengittäjä vaihtamassa kengät ja katsomassa kavioiden kunnon. Kavioista ei päältä päin löytynyt mitään kummallista, mutta oikeaa etujalkaa Bagi arasteli sitä pihdeillä painellessa. Voi siis olla, että se pitää tutkia. Mielestäni oli aika outoa, että se arasteli nimenomaan oikeaa etukaviota, eikä vasenta, sillä ratsastaessa se oli selkeästi vasen etujalka mikä ei liikkunut puhtaasti. Kengitystä ennen Bagira oli ilmeisesti riehunut tarhassaan, ja onnistui telomaan oikean takajalkansa. Tässä kohtaa mietin että meillä on kohta täysin jalaton hevonen... Jalka oli turvoksissa ja aika lämmin, ja pari haavaakin löytyi. Se onneksi parantui muutamassa päivässä, ja torstaina kävin selässä testaamassa tuntuiko meno yhtään paremmalta, ja oliko epäpuhtaus häipynyt. Kumma kyllä, epäpuhtautta ei ilmennyt juuri lainkaan! Bagira oli kyllä aika räjähdys herkkä reilu viikon liikuntatauon jälkeen, eikä kovaa puhaltava tuuli auttanut asiaa ollenkaan. En ottanut laukkaa vielä ollenkaan, ratsastin kevyesti puolisen tuntia. Yritin koko ajan keksiä Bagille jotakin tekemistä, ettei ylimääräinen energia purkautuisi pönttöilemällä.

Perjantaina se tosiaan palasi Metsäkylään, ja minä siirryn siis sinne Bagiran mukana. Ainakin näin alkuun ollaan puhuttu että käyn siellä viikonloppuisin sen ratsastamassa ja hoitamassa.
Bagi on myös nyt yskinyt jonkin verran, ja sillä on ilmeisesti pieni nuha. Toivotaan että kaikki sairastelut häipyisi, ja päästäisiin treenaamaan kunnolla ja säännöllisesti!

Mulle iski yhtenä päivänä inspiraatio koota jonkinlainen video mun rakkaasta harrastuksesta. Löysin iMoviesta mahtavan ns. valmiin pohjan videolle, ja siitä tuli mun mielestä aika kiva!


17 kommenttia:

  1. oo ihan sairaan hieno toi video!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva video.
    Ai nyt Bagi tulee takisin "omaan kotiin omaan kotiin"
    Entä ne Bagin Metsäkylästä tuleet kaverit ovatko he tulleet takisin Metsäkylän kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo ne tulivat sieltä myös. Toinen tosin palasi aika pian takaisin riihikoskelle.

      Poista
    2. Anonyymi1/4/15 06:35

      Kuka siten lähti takisin riihikoskelle?

      Poista
  3. Onks se hilda poistanu bloginsa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on piilottanut sen, eikä ole ihan varma että jatkaako enää bloggaamista vai ei :)

      Poista
  4. Anonyymi4/4/15 08:46

    Pikkusen hieno video!En ite pystyis tekemään tollasta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuolla iMovien valmiilla pohjalla tää oli suhteellisen helppo tehdä :D mutta kiitos paljon!

      Poista
  5. Anonyymi6/5/15 02:45

    Tiedätkö minne päin Poju- poni muutti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki tiedän, mehän se heille sinne myytiin :) poju on vaihtanut tallia pariin otteeseen. Tällä hetkellä se sijaitsee friskalassa, mutta kesäksi se muuttaa taas tikkulaan Erikvallaan.

      Poista
  6. milloin kirjoitat taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ajatellut kokonaan uuden blogin luomista, että aloittaisin puhtaalta pöydältä. En ole vielä ihan varma päätöksestäni, mutta katsotaan! Olisi kyllä jonkin verran kirjoitettavaa josta tekisi mieli kirjoittaa, mutta tahtoisin ne jättää uuden blogin puolelle jos sellaisen nyt perustan :)

      Poista
  7. Kerro asiasta täällä koska se uusi blogi on tullut?

    VastaaPoista
  8. Heii pystyisiks niit kuvii laittaa silt sunnultailt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en oo siirtäny niit viel koneellekkaa, mut yritän tänään laitella! :)

      Poista

kirjota kirjota! ;)