29.3.2013

Hyvän mielen haaste!

Sain Essin blogista tosi kivan ja asiallisen haasteen, johon aion haastaa kaikki ketkä tätä postausta lukevat. :)

Eli yritetään levittää positiivista sanomaa myös hevosihmisten keskuudessa! Todella usein on niitä anonyymejä pätijöitä, jotka ilmaisevat asiansa törkeästi suoraan.
Ihan talleillakin törmää ihmisiin, jotka luulevat tietävänsä kaiken paremmin kuin muut ja ilmaisevat vahvasti omat mielipiteensä. Kukin tavallaan, mutta ystävällisesti ilmaistu asia on aina parempi kuin ylimielinen ja röyhkeä kommentti. Essin sanoja lainaten:
"Toisinaan tuntuu, että hevospiireissä liikkuu kaikista kieroimmat, itsekkäimmät ja ilkeimmät ihmiset. Harrastajat kasvavat sisälle manipuloimisen, selän takana puhumisen ja haukkumisen maailmaan pienestä pitäen ja oppivat pärjäämään hevospiireissä muita polkemalla ja omaa etua ajamalla. Ehkäpä juuri sen vuoksi ratsastusta on niin vaikea mieltää urheiluksi; urheilun kun pitäisi viestiä reiluudesta ja "hyvän pelin hengestä". Rakkaus liikuntaan yhdistää urheilijoita, jotka kannustavat toisiaan ja saavat iloa ja nautintoa harrastuksestaan. Ratsastajille kaikista vaikeinta tuntuu olevan toisten onnistumisista iloitseminen ja reilu peli."

Näin se valitettavasti on...

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrzQQIjrMLD-PilF0pK40azsEYAQiyZ0Q9jLtnN6OHXm6sYouV2gmvKZk3e_y1Qc0djQ79TYZ2JrksKsSK1U2iNFZ1URZ562rmOIDR-ypOm_mH_DwN4airpdk3BgQUiGzDDUXUkA1s8Ds/s1600/olereilu.jpg

Mulle on tullut kyllä monia mukaviakin kommentteja, ja parasta niistä on vaikea valita... Pienet ja tavallisetkin kommentit saavat mut hyvälle tuulelle kuten "kiva blogi sulla!" tai "hienoja kuvia!" tai "ratsastat tolla tosi hyvin." Tällasetkin aina ilahduttaa.

Haastan:

Suskin tallielämää
Bourgeois
Ansun blogi
Janitan elämää

+ kaikki blogini ja tän postauksen lukijat!



1 kommentti:

  1. nooo linkaan mun blogin sitten, http://lakujamarisa.blogspot.fi/ ;)

    VastaaPoista

kirjota kirjota! ;)